Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op You Nailed It en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Top”

Jamie

★★★★★

“Uitstekend”

Marieke

★★★★★

“Goed, gezellig en gastvrij!”

Marleen

★★★★★

“Het is gezellig ze staat je met raad en advies bij. Het is een rustpuntje”

Karla

★★★★★

“Ik kwam er voor het eerst en wat een mooie indruk heeft ze gemaakt. De ruimte ziet er verzorgd, modern en schoon uit. Ik kwam niet met een precies idee wat ik wilde voor gellak behalve dat het iets leuks voor de feestdagen moest zijn. Samantha heeft mij op leuke ideeën gebracht en heeft het bijzonder netjes en mooi uitgevoerd. Ze is daarnaast heel attent, gastvrij en vakkundig. Ook werkt ze met CND wat ik een bijzonder mooie lijn vind wegens de grote keuze aan mooie kleuren.”

Tiffany

★★★★★

“Weer super blij met mijn nagels. Elke keer stap ik met geweldige nagels naar buiten. Zoveel keus! En de kwaliteit is perfect, het blijft lang zitten en blijft ook mooi.”

Dominique

★★★★★

“Samantha was vriendelijk, deskundig en dacht goed met mij mee. Het was voor mij de eerste keer (in 10 jaar tijd) dat ik mijn nagels liet doen en ze kwam met tips, maar luisterde ook naar wat ik graag wel en niet wilde! Ik ga hier zeker vaker naartoe in de toekomst”

Alissya

★★★★★

“Hoog niveau van professionaliteit mbt nagels. Samantha levert goede zorg.”

Kelly Nijhof

★★★★★

“Highly recommended!!”

Maitri

★★★★★

“Samantha neemt de tijd en adviseert door mee te denken. Eigenlijk gaat Samantha vooral voor kwaliteit.”

Coos