Reviews

★★★★★

“Was weer prima”

Gré

★★★★★

“Deze artieste heeft er weer een kunstwerk van weten te maken 😍”

Robyn

★★★★★

“Ontzettend tevreden met het resultaat en het was nog gezellig ook! Samantha is heel goed in wat ze doet :)”

Nina

★★★★★

“Heerlijk”

Baris

★★★★★

“Ik heb genoten👍🏼🌺”

Baris

★★★★★

“Nagels laten doen bij Samantha is altijd gezellig! Ze is niet alleen leuk om bij langs te komen maar ook ontzettend goed in wat ze doet. Ze geeft eerlijk advies, denkt met je mee en denkt verder dan alleen de afspraak maar geeft je ook aftercare mee. Kan haar bij iedereen aanraden!”

Adinda

★★★★★

“Als cadeautje een manicure aan mijn moeder gegeven. Zij was erg tevreden met haar nagels. Samantha gaf veel aandacht en zorg. Daarom 5 sterren!”

Vesna

★★★★★

“Samantha maakt er iedere keer van de nagels een kunstwerk!”

Robyn

★★★★★

“Weer een heerlijke behandeling gehad bij Samantha. Nagels zien er weer piekfijn uit. Wat een verwenmomentje voor jezelf daar....”

Miranda

★★★★★

“Nog nooit mijn nagels laten doen en Samantha heeft mij keurig verteld wat ze ging doen. Ook vertelde zij mij wat ik kan verwachten en de do's en don'ts na de behandeling en de nagelgellak . De keuze aan kleuren zijn reuze en de gezelligheid is top. Ook de ruimte is schoon en opgeruimd en een keurig transparant scherm tussen ons in. Deur stond open (was ook mooi weer), dus ook genoeg ventilatie. Al met al, ik kijk weer uit naar mijn volgende afspraak voor een nieuw kleurtje.”

Veronique