Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op You Nailed It en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“De behandeling was perfect! Samantha was zeer vriendelijk, luisterde heel aandachtig en heeft mij precies gegeven waar ik om vroeg. Mijn nagels zien er prachtig uit en ik kom zeker terug!”

Migak

★★★★★

“Eerste keer dat ik hier was. Zeer professioneel, hygiënisch, goed advies en bovendien gezellig.”

Brig

★★★★★

“Altijd een feestje als ik weer kom. Zo veel verschillende kleuren om uit te kiezen en elke keer heeft ze wel weer iets nieuws geleerd qua designs (glitter, printjes, stempels,ect). Mijn nagels zijn elke keer weer plaatjes, die ik met trots show. En daarbij zijn mijn nagels gezonder en sterker geworden. Fijne dame, die goed kan adviseren en kennis heeft van haar vak.”

Tamara

★★★★★

“Voor het eerst van mijn leven (61 jaar) mooi lange goedverzorgde nagels. Door iedere twee weken mijn nagels te laten lakken met een goede nagellak zijn mijn nagels gezond geworden en breken niet meer af! Dank je wel Samantha Elisabeth.”

Elisabeth

★★★★★

“Leuke moderne salon, Samantha let echt op de gezondheid van je nagels en zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel niet beschadigd raakt. Ze werkt hygiënisch en secuur en zorgt ervoor dat je tevreden naar huis gaat! Superblij als ik bij haar vertrek en kom zeker terug.”

Jennifer

★★★★★

“Samantha is really nice and friendly. the color she recommended is the one that I wanna have. she told me a lot of tips for protecting my nails. 👍 will visit next time!”

Heart

★★★★★

“Héérlijke en kundige behandeling door deze fantastische dame Samantha!”

Klawattie

★★★★★

“Altijd gezellig om bij Samantha langs te gaan! Ik ben altijd blij met het resultaat en ik kom er daarom eigenlijk veel te vaak :P. Samantha is professioneel en weet je ook altijd goed te adviseren. Ze heeft ook altijd wel iets nieuws in huis en heeft een heel gevarieerd aanbod aan kleuren en opties. Ik ben heel tevreden!”

Sanne

★★★★★

“Ik had mijzelf getrakteerd op een nieuwe set gel nagels en wilde iets creatiefs! Het werden “zeemeerminnagels”!🧜‍♀️💅Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen, maar ik verzeker jullie dat ze pràchtig zijn geworden!Ik ontvang er veel complimenten over en geniet elke dag van mijn “uitzicht”. Samantha is geduldig, vriendelijk en zeer professioneel. Haar salon ziet er verzorgd uit en wat ik zelf het belangrijkst vind is dat CND 7-free is! Ik ben ook blij met de veelheid aan keuze wat kleurtjes betreft, want zo hee, wat heeft ze veel flesjes,....🥰👏🏻😎”

Caro Verwaal

★★★★★

“Altijd super tevreden over mijn nagels. Het is altijd een feestje....lekker even ontspannen en genieten van goede service en van Samantha. Super lief, leuk en gezellig en heeft altijd een out of the box verrassing voor mij in petto... Ik kom er heel graag.”

Touria