Reviews

★★★★★

“Altijd fijn om hier terug te komen. Heel kundig, gezellig en hygiënisch. Tot volgend jaar!”

Inge

★★★★★

“Top!”

Tanja

★★★★★

“Heel erg tevreden weer, zoals altijd.”

Robyn

★★★★★

“Erg tevreden. Alle tijd voor mijn nagels genomen.”

Chantal

★★★★★

“mooie salon, vakkundig en zeer vriendelijk”

Gré

★★★★★

“Ik heb een goede uitleg gekregen over de conditie van mijn nagel en tips, redenen waarom mijn nagel een bepaalde conditie heeft. Ik vind haar professioneel, vriendelijk en rustig overkomen. Voor herhaling vatbaar!”

Patricia

★★★★★

“Ik ga naar Samantha voor het versterken en repareren van mijn nagels, na jaren nagelbijten. Toen ik aan kwam voelde het meteen goed, alsof je al jaren in de zaak komt. Toen ik thuis was kon ik niet stoppen met naar mijn nagels kijken, want al na 1 behandeling van IBX was er verschil (in mijn ogen, mijn vriend werd gek van mij hoe vaak ik mijn nagels liet zien🙈). Ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling, een aanrader voor iedereen!”

Nena

★★★★★

“Heel fijn en professioneel en vol ideeeen”

Nenneke

★★★★★

“Samantha. Fijn om er naar toe te gaan. Mijn nagels zijn weken prachtig. Vakkundig is ze ook en ze begeleid je daar waar je het nodig hebt. Mooie verzorgende produktlijn erbij waardoor je nagels goed kunt verzorgen. Blij met haar en haar vakwerk!”

natascha Dorder

★★★★★

“Samantha is een echte gezellige lieverd, die je vakkundig van de mooiste nagels voorziet in een ontspannen omgeving. Altijd een prachtig resultaat na een bezoek aan haar nagelstudio!”

Cindy