Reviews

★★★★★

“Samanta weet denk altijd mee met de klant . Altijd heel enthousiast en vriendelijk. Ze stel je altijd heel goed op je gemak.”

Naomy

★★★★★

“Fijne hartelijke sfeer in de salon. Samantha denkt mee en adviseert over de kleur en onderhoud van je nagels. Fijne plek!”

Karen

★★★★★

“Altijd goed en gezellig”

Annelies

★★★★★

“Ik kom al jaren bij Samantha, want ze is zo ervaren! Mijn nagels zien er altijd top uit, helemaal sinds ik de CND plexigel erbij boek. Geen enkel chipje meer vd nagels en nóg langer plezier ervan. Echt het geld waard!”

Tanja

★★★★★

“Een professioneel nagel stylist. Ze weet wanneer je nagels niet goed heb verzorgd :-). Geef altijd tips mee. Weet vaak wat de klant wilt . Zeer attent . Ga altijd met prachtig gevoel naar huis”

Naomy

★★★★★

“Zoals altijd een relaxe sfeer. Neemt de tijd en luister altijd naar de wens van de klant. Ik ben erg tevreden over de service en bied altijd deze salon aan als men echt gezonde en mooie nagels wilt.”

Naomy

★★★★★

“Elke keer weer top service, perfect resultaat en een gezellige behandeling :)”

Linda

★★★★★

“Vriendelijke sfeervolle salon. Mooie kwaliteit”

Gre

★★★★☆

“Voor de eerste keer bij deze salon geweest maar heeft een goede indruk achtergelaten.”

Patricia

★★★★★

“Altijd een gezellig sfeer, nu is het de thema kerst en dat straalt de salon ook. Heel veel keus in kleuren en ideeën nooit saai. Super tevreden met de kwaliteit en dat ook hier mijn nagels kan doen”

Naomy