Reviews

★★★★★

“Hele goede ervaring bij Samantha, heeft veel ervaring en is erg vriendelijk. Werkt met fijne producten. ik kom er graag terug!”

Michelle

★★★★★

“Super fijne plek en mooie nagels :)”

Anique

★★★★★

“tot snel weer !”

Amara

★★★★★

“Samantha is always doing an excellent job. I always leave her beautifully decorated salon happy and cheerful. She has all the CND colours... and she helps me choose the best every time. My favourite, so far: High waisted jeans. Thank you Samantha.”

Elisabetta

★★★★★

“Ik kwam voor gellak maar heb een hele goede kuur voor mijn nagels eerst gehad. Zeer professioneel advies wordt door mij zeer gewaardeerd”

Marianne

★★★★★

“Ze is zeker een aanrader :-)”

Noamy

★★★★★

“Was een tijdje niet meer geweest, maar nu weer helemaal blij. Mijn nagels zien er weer verzorgd uit :-)”

Mirjam

★★★★★

“Mijn nagels waren niet in een goede conditie. In overleg besloten we om voor de gellak eerst een behandeling te doen om mijn nagels sterker en beter te maken. Dat is een behandeling van meerdere keren. Dat werkte heel goed. Samantha is precies en zorgvuldig, let goed op de toestand van je nagels en is bovendien ook heel gezellig. Aanrader dus.”

Jeanine

★★★★★

“Samantha zorgt niet alleen voor mooie nagels, maar ook gezonde nagels die op een natuurlijke manier behandeld worden. Ze is daarnaast super lief en geeft tips voor hoe je je nagels kunt beschermen.”

Kristine

★★★★★

“Deze dame heeft verstand van zaken, is zeer vriendelijk en levert goed en netjes resultaat.”

JM